Advies

Wilt u geen nieuwe tuin, maar bent u ook niet meer tevreden over uw huidige tuin? SinBol Tuin- & Landschapsdesign biedt hiervoor het product advies aan.

De tuinarchitect komt dan inclusief schetsboek bij u langs. Wij geven u idee├źn hoe u met kleine aanpassingen uw tuin weer geheel naar wens en up-to-date kan maken. Dit advies duurt 1 uur en het tarief is 50 euro (exclusief reiskosten wanneer de tuin meer dan 15 km vanaf Barneveld, Zeist of Amersfoort gelegen is).

Het product advies is bijvoorbeeld geschikt wanneer: U net een huis heeft gekocht waarbij de tuin in goede staat is, maar net niet naar uw smaak Uw tuin al een tijdje ligt en u de tuin graag wilt opfrissen De tuin niet meer naar uw wens is, maar er geen budget is voor een geheel nieuwe tuin Uw gezinsamenstelling zo is veranderd dat er aanpassingen zoals speelmogelijkheden of minder vijvergevaren gewenst zijn

Mocht het tuinadvies niet voldoende blijken te zijn om het probleem op te lossen, dan gaat het automatisch over in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.