Werkwijze

Sinbol tuin-& landschapsdesign heeft drie verschillende opdrachtgevers.

Particulieren:

SinBol Tuin- & Landschapsdesign biedt een erg interessante prijs-kwaliteitverhouding voor particulieren. SinBol kan op veel gebieden korting leveren. Daardoor hebben 40% van onze projecten meer geldbesparing dan kosten. Het levert u dus geld op! Door een netwerk van leveranciers kunnen wij bijvoorbeeld beplantingen leveren onder de verkoopprijs van tuincentra. Hierdoor verdient u al snel het geld terug wat u voor het ontwerp betaald. Ook heeft sinBol Tuin- & Landschapsdesign een groot netwerk van specialisten. U gaat daarom altijd een samenwerking aan met een partij waar wij goede ervaring mee hebben.

Groenbedrijven:

Heeft u te weinig tijd? Is het een ingewikkelde tuin? Of kunt u niet (voldoende) ontwerpen? Het grootste deel van de werkzaamheden van sinBol Tuin- & Landschapsdesign bestaat momenteel uit het ondersteunen van hoveniersbedrijven. Hierdoor ontstaat een samenwerking die beiden bedrijven sterker kan maken in plaats van onnodige concurrentie. Bied uw klanten een hoger kwaliteitsniveau en vraag een kennismakingsgesprek aan.

Overheden en projectontwikkelaars:

SinBol Tuin- & Landschapsdesign doet ook grotere projecten. Sterker nog, dit was ooit de reden voor de oprichting van het ontwerpbureau. Kleinschalige en duurzame stedelijke en landschappelijke projecten is waar we in uitblinken. Het bureau bestaat uit één architect bestaat met een netwerk van andere zzp-ers er omheen. Hierdoor kunnen we voor elk project een passend projectteam samenstellen dat voor een zeer concurrerende prijs de opdrachten met plezier voor u doet!